Så jag rullar

" Sätt detta på din status om du skiet i beach 2011, och hellre hånglar i vassen, äter glass, grillar, dricker öl/grogg/läsk och njuter av sommaren. "


Jay Sean - Like This, Like That ft. Birdman


Redbull ger dig vingar..

Sheeenaare,
Jobbade från 09.00 - 12.00 idag, mamma och pappa kom dit också och handlade lite hehe och när jag slutade åkte vi och handlade mat till mig, blir ju ensam hemma en vecka snaart :) Just nu sitter jag ute med mamma och pappa och dricker redbull<3 uusch måste sluta dricka det asså men det är så gooottt (a)


Lugn kväll.

Shuuueee,
Har precis kollat på hemma hos stjärnorna eller vad det heter, kommer faktiskt inte ihåg. Men det är kändisar som lagar mat åt varandra ni kanske vet vilket jag menar?! Iallafall jag skulle egentligen ha gått ut med John ikväll men det blev inte så, vi ska ses imorgon kväll istället. Funkar lika bra det :)


Shoppingsugen..

Tjabba tjena hallå,
Har precis käkat, det blev paj tycker egentligen om det men det går iallafall ner. Har bäddat rent också och kollat på Ginas hemsida och gud vad shoppingsugen man blir när man ser deras snygga kläder. Och nu är det ju rea också så då blir man ännu mer sugen (a) men ska till kista på fredag så får passa på då!


Pengar kommer rulla in som dom ska!

Heeellooooj,
Kom hem för en stund sen. Idag jobbade jag från 11 - 14.30 ett skönt pass! Trodde jag skulle jobba till 20.15 idag men det är nästa onsdag heheh! Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och laddar ner filmer, samtidigt är jag inne på fejjan hehe! Behövde skicka ett mejl till arbetsförmedlingen också eftersom jag egentligen skulle på möte där imorgon men eftersom jag har jobb så pallar jag inte, varför skulle jag lixom?



Någon av er som sätt dom här filmerna?
Isåfall vad tyckte ni om dom?

Veronica Maggio - Välkommen in


Inget är så bra att det inte kan göras bättre.

Måste väll strax sätta på mig kläder och föna håret eftersom min farbror och han brud kommer snart till oss :) dom ska käka middag hära och då kan man ju inte sitta i underkläder och tjocktröja höhöh. Men nu över till något helt annat, jag vill verkligen ha en iphone! Ska köpa det när jag får cash!



Någon av er som har en iphone?
Isåfall vad tycker ni om den?

Underbart väder :D

Sitter här och lyssnar på musik med en handduk i håret, har alltså precis duschat. Och gud va skönt det var det behövdes verkligen i den här värmen, men jag klagar inte! Vid 11.40 åkte jag, mamma och pappa till Vaxholm och gick runt i det fina vädret, satt på uteservering :) och åt glass såklart haha!


Ge mig lön nu, tack!

Vill ni veta varför jag vill ha lön? Joo, vem vill inte lixom? haha nej men jag ska köpa en ödla eller aah en salamandel när jag får min lön :) Hade två stycken när jag var liten, den ena var min och den andra var min storebrors och vi gjorde hinder för dom på bordet hahaha!


Ögonorgasm..

Sitter just nu och kollar på Johan falk, där snyggingen Joel Kinnaman är med, asså hur kan man vara så snygg? Men iallafall sitter och snackar med Jenny också på msn, hon ska på jobb intevju på onsdag så lycka till gumman :D och hon ska också till Jula, haha brudarna på Jula eller?


Du gjorde min kväll hahahah

Kom hem för en stund sen, har varit ute med John sen kvart i 7 ungefär :) vi satt på abborberget och snackade skit, lyssnade på musik och hade det trevligt! Och han är ju så smart så han tappade mobilen i vattnet hahaahah. Han hade mobilen i handen sen flög det en geting på hans hand och då försökte han skaka av den och mobilen flög i vattnet hahahha asså kunde inte sluta garva, tråkigt för han men roligt för mig :D


Första dagen på jobbet avklarat!

Heeellooo bitches,
Kom precis hem och är helt slut i kroppen, stackars min rygg asså haha! Tror inte den är van med att stå upp i 5 timmar :o men bortsätt från det så var det jävligt roligt att jobba faktiskt, stod i kassan hela dagen idag eftersom det är det dom behöver hjälp med! Jobbade från halv 9 till halv 2 och ingen rast, men det funkade också! När jag slutat jobba kom mamma och pappa och vi gick till plantagen sen fick jag skjuts hem, as najs!

Känner mig såhär gammal just nu, men men min kropp kommer väll lära sig efter ett tag. Som jag skrev innan min kropp är inte van att stå upp i 5 timmar heheh!


Godnatt blogg.se

Shulululuuu,
Jenny min gamla kompis håller på att skicka gamla bilder till mig hahah och fyfan hur man såg ut då, det är ju fan pinsamt nu när man tänker efter! Kommer inte lägga upp några hära, eller kan slänga upp två stycken bara för att vara snäll (a) Funderar på att snart lägga mig i sängen och kolla film eller tv måste ju faktiskt upp tidigt imorgon, 07.40 lixom -.- men men första dagen på jobbet :D kommer säkert vara skit trött men sånt är livet!


Underbar låt...


The sims

Har precis spelat the sims hehe ovanligt att jag skriver det va? ;) Men det är faktiskt beroendeframkallande haha tycker jag iallafall, och har faktiskt ingen lust att träffa någon eller göra nått! Bror åkte hem för ungefär en timme sen. Sitter nu här och inte gör speciellt mycket lyssnar på musik och tråkar inne på fejjan!


Geaken hära då!

Tjulululu,
Idag vaknade jag vid 12 tiden. Har inte gjort ett skit idag heller förutom att jag har duschat och spelat the sims haha asså har verkligen blivit en geak men men sånt är livet höhö! Min bror är hära också, han har ju flyttat hemifrån för ungefär 2 år sen men nu är han här och ska äta middag med oss :) Måste gå ner till handlarn snart för jag måste köpa cigg.


Film time.

Nu ska jag se film, orkar inte sitta vid datan är verkligen super seg idag och fattar inte varför. Är lixom inte bakis eller någoting, jävligt varmt är det också. Kanske inte min dag idag?





Seeg dag asså

Godkväll på er,
Har inte skrivit på flera timmar nu även fast jag bara varit hemma idag, men har faktiskt inte tänk på bloggen. Men men jag har inte gjort ett jävla skit idag haha, det ända jag gjort är att kollat på film och spelat the sims hahah inget liv i know men så är det! Har inte färgat ögonbrynen heller som jag skrev att jag skulle göra (a)


Vad händer idag...?

Ahh vad händer idag? Det vet jag faktiskt inte, har ingen jävla aning! Men tror iallafall att jag ska vara hemma ikväll och bara ta det lugnt, kolla film och sånt :) Kan ju även passa på att färga ögonbrynen som jag skulle gjort för flera veckor sen haha, har haft förpackningen hemma länge nu så kan ju lika bra göra det idag när jag inte har något bestämt!


Lyckad midsommarafton med bästavän<3

Godmorgon bloggen,
Har precis kollat på filmen The tourist, en väldigt bra film faktiskt. Kan rekomendera den för er hehe. Vaknade för ungefär 2 timmar sen. Kan berätta vad jag gjorde igår :)

Igår så gick jag ju över till våra grannar och drack gott, åt massa mat och hade det trevligt, vi spelade även kubb haha det är tradition typ på midsommar! Vid 19.30 gick jag hem och fixade mig sen mötte jag Angelica. Vi åkte till stan och gick runt sen tog vi båten över till djurgården haha, satte oss där och drack och snackade om allt mellan himmel och jord :) Vid 00.00 så åkte vi till Jakan och mötte Fidde och sen drog vi hem till han och tog en öl sen åkte vi hem. Kom hem vid 02.30!


GLAD MIDSOMMAR!

Tjeeeeniis penis,
Idag är det midsommar alltså ett halvår kvar till julafton haha! Jag vaknade för ungefär en halv timme sen och har precis satt på mig kläder ska fixa mig mer alldeles strax. Eftersom jag, mamma och pappa ska till våra grannar snart och fira midsommar dära, som vi alltid gör. Har typ blivit tradition höhö. Men men ikväll tror jag att jag och Angelica ska till stan :)


Är på kopparvägen heheh

Tjabba tjena,
Sitter hemma hos Issa just nu med hennes knäppa bror Tom hahah men jag diggar han ändå! Vi har inte gjort så mycket, suttit och snackat, spelat kort och gått till centrum hehe. Intressant va? Just nu sitter jag hära vid hennes underbara data haha älskar den asså! Så jäävla skön att skriva med! Och Issa och Tom ska spela uno fast Tom är upptagen med att sjunga höhö det låter så fiiiiint!

Nu är jag glaaaad!

Vill nu veta vem som ringde mig nyss? Jo det ska jag berätta för er, det var tjejen från Jula och hon sa att jag ska börja jobba på måndag! Fattaaa hur glad jag är :D Har sökt, sökt och sökt jobb och nu har jag ett! Faan va underbart!


C00la naglaR.

Hallloooj,
Har precis skickat massa bilder till Angelica, hahah det var över 200 bilder så det tog ju lite tid men nu är dom klara! tror jag ska måla naglarna snart men vet inte vilken färg hehe bestlutsångest eller? ahh lite faktiskt. Men tror det ska bli korall det är en snygg färg! Har kollat runt lite på google och kolla vilka snygga naglar jag hittade dära!





Jennifer Lopez Feat. Lil Wayne - Im Into You


Blir så avis...

På folk som har jätte mycket snygga tatueringar, jag vill också tatuera mig! Men har man inga pengar så har man inte, men jag ska fiiixa det även fast det inte går höhöh! Vet redan några som jag vill tatuera också men dom säger jag inte till er :)



Vad tycker ni om tatueringar?


Duktig chey'

Har precis hängt tvätten och tömt diskmaskinen hehe duktig jag är! Vaknade vid 09.00 idag eller aah mamma ringde mig och fråga om jag skulle möta henne i Jakan centrum så jag gjorde det. Vi åt frukost eller ah jag åt frukost hehe sen gick vi runt i centrum och jag shoppade lite! Det är naajS fast inte lika najs att det spö regnar -.- ska det aldrig sluta regna? verkar inte som det iallafall. Men men det här fick jag med mig hem :)


Hemma kväll för mig!

Ska spela lite Gta tror jag haha det var mitt favorit spel när jag var mindre :D Skulle egentligen ha gått ut med John ikväll men pallar fan inte det, är så sjuuuukt jävla trött så det blir en hemma kväll istället men jag klagar inte, det är mysigt det också :) att bara ha tid för sig själv!

He

trött, tröttare, tröttast!

Shullulul,
En mätt och trött cmc sitter nu hära och skriver och har precis käkat. Intejuven gick bra, men måste ringa till henne imorgon men det kändes iallafall som det gick bra och det är ju huvudsaken :) Efter det så messade mamma mig och fråga om jag skulle följa med och handla.


Mot Jula!

Hallooooj,
Vaknade vid 12.00 idag då käkade jag frulle sen hoppade jag in i duschen och nu har jag precis fixat mig klart, ska bara platta håret lite hehe nödvändig information? :) nej men ska ju till Jula idag och prata med dom, hehe lite nervöst faksitk! Men men får bara hålla tummarna och hoppas!


ZzZzzZzz!

Kom precis hem! Var först ute med Issa och Micha, vi satt i en tunnel för det regnade så mycket haha lodare! Men vi gick hem till Issa sen och körde jag har aldrig :) Vid 00.00 så kom Jhonny till kallhäll och vi gjorde inte så mycket stod och snackade typ bara! Har tyvärr inga bilder, har blivit dålig på det!

Men ska iallafall stänga av datan nu och sova! Kan ju inte sova bort hela dagen imorgon :)
Men vi hörs såklart imorgon, tror jag iallafall höhö! Sweet dreams<3


GoOd SoNg<3


När ska det sluta?

Ahh, att Sverige eller iallafall en liten del av Sverige inte fått översvämning är faksitk lite sjuk. Så mycket som det regnar. Det har regnat i flera dagar nu och det är som att det måste regna minst en gång om dan! Tycker faktiskt att det kan sluta regna nu och tror inte jag är ensam om det! Men men vad ska man säga, svensk sommar. Eller?


Glömde nästan bort...

Att idag strax efter jag hade vaknat typ så ringde det en tjej till mig och hon var från Jula. Och jag lämnade ju cv där igår och har även lagt in mitt cv på deras hemsida! Och gissa varför hon ringde? Joo hon vill nämligen att jag ska komma dit på intervju typ :D Ska dit imorgon! Gissa om jag är glaad haha äntligen kanske ett jobb!


Du kan inte sakna något du inte upplevt.

Tjeeeenaaa,
Dåligt bloggat idag med, men har typ fått bloggtorka så ni får stå ut med att jag inte skriver så mycket inlägg just nu. Iallafall jag har precis käkat. Vid 15.30 mötte jag Issa och vi gick till centrum och jag lämnade ett brev på posten sen träffade vi Micha och var ute med henne till 18.00 ungefär! Vi satt och snackade och hade det trevligt :)


Godnatt blogg.se


Det bara är så..

Fyra ögon som möts starka blickar där på du vet jag saknar våra minnen saknar tiden som var då så mycket skit som jag gör fan jag förblöder mig ska jag vara ärlig okej jag behöver dig.

Svensk hiphop<3




Shoppingsugen.

Asså fuuuck vad jag hatar att kolla på kläder på internet, blir så jävla shoppingsugen då! Men men snart kommer ju sommar rean! Här är några snygga kläder som jag vill ha (a) alla är från Gina!


dålig bloggare.

Shuluululul,
Kom precis hem typ. Var ute med Issa och John, vi träffade även på Björn en stund eller aah han gick förbi oss så han stannade och snackade lite hehe. Har även lämnat in cv på lite ställen så nu är det bara att hålla tummarna! Vill ni veta vad jag gjort mer idag? Jag har piercat näsan igen haha! Har haft förut men den åkte ut och sen fick jag inte in den igen -.- men nu har jag det igen :D Kan slänga upp en gammal bild när jag hade det!


HISS ELLER DISS...?


snart middnatt heheH

Heeejsan,
Har inte börjat kolla på filmen än hehe seg eller varrå? Nej men har ingen lust att kolla film och fastnade hära vid musiken istället! Har målat naglarna och snackat med Jimmy, Fidde och John :) det är najS det med! Har även tagit lite kort hehe ego i know men men kan slänga upp dom här sen!


Eric saade<3

Den 25 Augusti ska jag och min bästvän Angelica åka till grönan och kolla på Eric Saade :D kommer bli hur najs som helst och se den sötnosen live haha! Jävligt långt kvar men längtar redan. Facebook kan ju faktikst vara bra ibland, det var faktiskt där jag såg det höhöh!



keep talking, you make me famous.

Shananana,
Sitter här nu och dricker mitt underbara kaffe samtidigt som jag lyssnar på Kapten röd<3 och försöker komma på vilken film jag ska se, spelar väll egentligen ingen roll vilken jag ser eftersom jag kommer nog ändå somna höhöh är fett seg asså! Men funderar iallafall på att se trassel, någon av er som sätt den?


En trött cmc..

Tjeeenaaaa,
Vaknade precis höhöh. Vid 14.00 åkte jag, mamma och pappa till Nakca forum, deras shopping centrum och kollade runt lite. Perfekt dag för shopping. Får fakking damp på det här vädret, men det är ju svensk sommas så förvånad blir man ju inte! Men men efter det åkte vi till donken och jag köpte mat dära sen åkte vi hem, jag käkade och kollade på filmen Jersey girl, men tog som vanligt inte lång tid innan jag somnade :p

Det här fick jag iallafall med mig hem. Inte så viktiga grejer men hittade verkligen inget jag ville ha, kanske inte var på shoppinghumör idag? höhöh.


beach party

Godmorgon på er,
Måste först säga förlåt för att jag inte bloggade mer igår men jag var faktiskt inte hemma och jag bloggar inte genom mobilen så ibland får ni stå ut med att det blir så, tar lixom inte bloggen i första hand som vissa andra!

Men men iallafall igår vid 16 tiden gick jag hem till min bästavän Angeica och käkade middag dära bara hon och jag :) och drack lite gott, snackade skit och lyssna på musik, as mysigt! Vid 18.40 gick vi och mötte Issa och sen mötte vi alla andra och gick vidare till Kallhällsbadet. Det var ruuuligt och mysigt men efter ett tag blev det faktiskt lite långtråkigt men men det blev en lyckad kväll iallafall!


lööördaag

Godmorgon på er,
Vaknade för ungefär en timme sen, har legat i soffan och kollat på tv. Sitter just nu hära och lyssnar på musik, inne på fejjan och messar med Issa, ska nämligen hem till henne ikväll med lite folk och dricka lite gott! Fast ahh vi vet inte om vi ska vara hemma hos henne eller om vi ska vara på kallhällsbadet så det får vi se senare!


Sweet dreams

Sitter här nu och lyssnar på musik och inne på fejjan och snackar med lite folk, lite tråkigt faktiskt men men vad ska man göra när klockan snart är 02.00? Funderar på att lägga mig i min sköna säng och kolla på tv. Kommer nog inte skriva något mera så kan säga godnatt till er bloggläsare också<3


filmkväll med mamma<3

Nu har jag och mamma kollat klart på filmen och vi såg filmen Dumpa mig som jag skrev att vi skulle se heheh. Den är faktiskt väldgt bra men lång, den är 2 timmar lixom! Och jag höll på att somna som jag alltid gör när jag kollar film (a) men men sånt är livet höhö! Just nu gör jag inte så mycket, lyssnar på musik och tar det lugnt!


men orka....!

Angelica messade mig nu och sa att dom ska höja L&m ciggen nu till 41, come on? varför en krona? Dom kan väll lika bra kosta som dom gjort hela tiden istället för att bara höja en krona, känns så sjuuukt onödigt asså. Om dom ska höja med en krona kan dom lika bra lägga i en cigg till så det blir 20 istället för 19 också!


Lycka till!

Har precis käkat och kollat tv med mamma. Innan det så följde jag Issa till centrum, hon fick pengar av mig och jag köpte mat till mig och mamma :) Ikväll blir det iallafall att bara vara hemma med mamma, vi ska kolla på filmen Dumpa honom senare tror jag, det blir en bra hemma kväll när det är sånt här bajs väder!

Måste bara önska lycka till, till pappa och min farbror som ska cykla vättern inatt alltså 30 mil, fattar inte hur dom orkar :o men men dom är ju som dom är hahah knasiga båda två!


Sådan far sådan dotter <3

Hahahaha titta vilka snyggingar vi är!


vädret föstör.

Halllooooj,
kom nyss hem, var hemma hos Erika som är min granne och barndomskompis :) Jag fick bilderna från Thailand när vi var där i mars och från 2009 haha lite efter kanske?! Men men nu har jag dom iallafall. Efter det följde jag med henne till centrum och det är ju så mysigt väder ute, eller inte! Det förstör till och med så att jag och mamma inte får nån mat haha ingen vill gå ut!

Här är några bilder från älskade Thailand, kan slänga upp några flera senare någon gång! Men men se, njut och bli avundsjuka iallafall :) höhöhö!


Sista dagen med er<3


Rubrik

Godmorgon allihoppa,
Vaknade för ett tag sen typ en timme sen. Idag kanske jag ska till Kista, ska lämna in lite cv och sådär, men får se det är ju inte riktigt fint väder så får se hur jag gör. Annars vette fan vad jag ska göra idag men någonting hittar man väll på.


justin beibers dubbelgångare?


Vad är det för mening?

En film som jag verkligen inte kan rekomendera är 127 timmar asså hahah sämsta filmen jag sätt, kollade inte ens hela eller ah hoppade på slutet. Den handlar om en kille som typ springer runt i öknen eller nått och sen ramlar han ner i ett hål typ och fastnar med armen mellan två stenar och hela filmen är om hur han tar sig bort därifrån på 127 timmar, asså snacka om värdelös film! Men men ni kanske tycker den är skit bra men jag tycker att den sööööög!


Nu får ni bestämma....!

Vad tycker ni att jag ska skriva hära i min underbara blogg? haha nej men jag kommer aldrig på vad jag ska skriva förutom om vad jag gör, så nu får ni bloggläsare ta och bestämma vad jag ska skriva, eller iallafall ge tips! Om jag ska göra hiss / diss lista, skriva vad jag gillar och inte gillar! Något som är säkert är att jag inte kommer att göra några videoinlägg iallafall, jag tycker det är lite wierd faktiskt när man står och berättar vad man gjort, nej då skriver jag hellre! Men kom gärna med förslag :)


Kapten Röd - Saknade Vänner [Officiell Video]


VILL DU GIFTA DIG MED MIG?


mysig kväll med mys folk!

Godkväll eller nått,
Kom precis hem, var hemma hos Issa med Pullan, John och Joel :) det var mys! Vi satt ute och snackade och hade det kuuuul, snackade problem inte lika kul det och kollade lite på Jönsonligan haha asså dom filmerna är så sköna. Måste ladda ner dom höhöh. Det blev iallafall en mysig kväll med mys folk som jag skrev på rubriken!


Saknat våra tider<3

Kom hem för en stund sen, var ju ute med Jenni, vi hade roligt som vi alltid har, vi kan verkligen snacka om allt haha byter samtalsämne hela tiden! Och vi har lovat varandra att vi ska börja träffas oftare :) hehe! Mamma och pappa kom precis hem också dom har varit och handlat så jag hjälpte dom att packa upp hehe duktig flicka!


Gamla minnen.

Godmorgon bloggläsare,
Vaknade för ungefär en timme sen. Håller nu på att försöka hitta på vad jag ska ha på mig men det är ju fan inte lätt asså -.- ibland önska jag att jag inte hade så mycket kläder. Men men idag blir det iallafall att träffa Jenni, as längesen vi var med varandra typ 2 år sen och ändå bor vi 15 minuter ifrån varadnra :o Saknar våra tider men dom ska tillbaka!


some good music<3




hon heter baby, så farlig är hon.

Tjabba tjena hallå,
Kom precis hem. Var ute med underbara Issa och snackade skit och hade kuuul som vi alltid har :) Måste bara säga att jag älskar dig tjejen! Vi gick iallafall och mötte Joel ( Issas pojkvän ) efter ett tag i centrum och stod ute och snackade lite. Faan va kallt det är ute asså, fattar inte vart solen och värmen är?!
Sitter iallafall hära nu och snackar med Jimmy och lyssnar på lite muuusic hehe ovanligt va? Nej inte direkt! Men funderar på att kolla film snart, myskväll med mig själv, men jag klagar inte!


Jag saknar vårat Gotland<3

Åhhh jag vill tillbaka till Gotland, det är ett sånt jävla skönt ställe. Speciellt på Stockholmsveckan höhöh men det är najs där hela tiden, skulle lätt vilja ha en stuga där! Om ni inte varit där, åk dit så ni inte missar nått!


alla dessa jävla rubriker...

Heeejsaan svejsan,
Käkade för en stund sen, det blev korv med bröd hehe muuums. Sitter här nu och lyssnar på musik<3 och försöker få tag på tröga Issa men hon svarar ju inte, vafan ska hon ha telefon för? -.- Får väll spama henne! Är fortfarande as trött, har varit det sen jag vaknade så kanske ska gå och kolla film istället och somna som jag nästn alltid gör när jag kollar film (a)


Kompispriiiis


Sömntuta, that's me!

Halloj på er,
Vaknade vid 08.20 idag, fixade mig sen åkte jag till Jakan och mötte Malin och vi gick till arbetsfömedlingen och var där på möte, det pågick till 11.15 ungefär och då mötte jag mamma och vi åkte till Kallhäll och köpte kebab<3 Nä vi kom hem käkade vi och kollade på tv sen deckade jag fuuuck vad trött jag var och är det nu också! Vaknade för typ en kvart sen!


Mot sängen.

Kollade klart på filmen Sammys äventyr för en stund sen hahha faktiskt skitbra film, har velat sätt den skit länge och nu har jag gjort det! Ska strax hoppa i säng och kolla på tv och sova tidigt måste jag göra eftersom jag ska upp tidigt imorgon.


Film på G!

Sitter hära och lyssnar på skön musik samtidigt som jag laddar ner filmer och messar med Jimmy höhö ovanligt, naaee inte direkt :) Ifall ni läsare har några bra tips på filmer så får ni ju gäärna säga till mig! Det blir alltså en filmkväll för mig som ni kanske fattar!



Någon av er som sätt dom hära?
Isåfall var dom bra?

Black is back!

Tjeeenaaare,
Har precis duschat och färgat håret faktiskt, äntligen har jag fått det gjort haha! Och det blev såklart svart, vilken färg annars lixom? så tack pappa<3 haha ahh faktiskt pappa som färgar och han är jävligt duktig faktiskt! Men men har inte gjort så mycket annat eller har bytt data till min brors gamla nu :) tankafetast here i come!


Dagens fail:

Pappa säger - jag tar bort stolen så sätt dig inte ner. 1 sekund senare sätter jag mig ner och ramlar på golvet -.-

Vad var det jag sa?!

Haaaa! Jag sa ju att det skulle börja regna och gissa vad det gör nu, jo der regnar! Men det gör faktiskt inte så mycket eftersom jag ska ha en hemma kväll idag så det kan gärna regna på höhö. Sitter och flyttar över mina bilder och några filmer till mitt usb, tror jag ska byta data till min brors gamla :) mycket större minne!



mysigt väder.. eller inte!

Shabba tjena hallå,
Kom precis hem, mötte John vid tåget sen gick vi och köpte powerking<3 Och sen satte vi oss vid Abborberget och tog det lugnt, snackade, lyssnade på musik och bara chillade galet! Fast det blev jävligt kallt efter ett tag, asså konstigt väder det varit idag :s först strålande sol sen moln och sen sol igen. Och nu ser det ut som det kommer börja regna!


ny dag, nya bekymmer.

Godmorgon på er,
Vaknade för ungefär en halv timme sen av att mamma väckte mig -.- Just nu sitter jag och kollar på tv med mamma och kommer fan somna, asså ni ska veta hur trött jag är. Iallafall idag blir det att träffa John och gå till abborberget och ha det mysgit :) heheh.


Godnatt blogg.se

Sheenaa,
Längesen jag skrev sist va? haha nej men skulle bara säga godnatt till er bloggare som läser min underbara haha skryter lite mycket nu hära va :) ska lägga mig i sängen och kolla film istället, börjar faktiskt bli trött har ju varit vaken sen 08.40 men men imorgon får jag iallafall sova hehe skööönt! Men vi hörs imorgon bloggläsare!



Godnatt på er <3 / Eran cmc

Trött chey!

Hemma igen, det var en kul kväll men jävligt kallt asså fyfan! Vad hände med varma sommarkvällar? Iallafall vi satt först vid dagiset och snackade skit och gungade haha småbarn men man ska ju vara ung så länge man kan :) Men det blev så jävla kallt så vi gick till Issas port istället och satte oss dära luffare ahh i know men sånt är livet!


Kartellen. <3




Always the same.

Shuueee,
Käkade precis. Har inte gjort ett skit sen jag skrev sist, bara suttit hära och lyssnat på musik och haft rätt tråkigt faktiskt. Ikväll blir det iallafall att träffa Issa, Pernilla, John, Javis och Martin kanske också kommer, ingen aning om vad vi ska göra me någonting hittar vi väll iallafall på, får man hoppas ifallall höhö.




John har kuuul...

En elefant och kamel träffas:
- Varför har du brösten på ryggen? undra elefanten.
- Ska du säga som har snoppen i ansiktet!

Ett smile, några ord och jag dog för dig.

Sitter här och lyssnar på musik och inne på facebook som är lite roligt för en gång skull faktiskt höhö! Har precis suttit ute med mamma också och målat naglarna så nu har man guld naglar hehe rik elleh? :) Nej men funderar på att fäga håret nu men vette fan om jag pallar hahha latis i know men men det kommer ju fler dagar!



En ängel från ovan. <3

Måste bara göra ett litet inlägg om min underbara mamma! Hon är verkligen världs bäst<3 Och ifall du läser det hära så men jag absolut inget illa när vi bråkar men det blir ju så med alla, visst? Vill bara att du ska veta att jag älskar dig! Du och pappa lärde mig att man ska kriga för det man vill ha så jag lovar att jag tänker kriga för er. <3



Pengar rullar in som det ska!

Tjeenis penis,
Kom precis hem. Gick upp vid 08.40 idag och satte på mig kläder sen gick jag till mormor och käkade frukost sen började vi städa :) kanske inte så kul att städa men man får iallafall cash! Var klar vid ungefär 11.30 och då gick jag till centrum och fikade med mamma och Helena ( mammas kompis ) Det var mys :) alltid lika kul att sitta och snacka med dom heheh!


Filmtime.

Sitter här och lyssnar på musik<3 och inne på facebook och snackar med Issa och Björn :) och samtidigt messar jag med Jimmy haha mycket på gång nu men det är naajs! Men funderar på att kolla film snart men frågan är bara vilken?! Tror jag ska se snabba cash och snyggingen Joel Kinnaman höhöh! Måste sova tidigt ikväll också eftersom jag ska upp 08.30 imorgon -.-


Sex frågor.

Är du oskuld? Nej.
Någon gång haft sex med nån av samma kön? Nej.
När hade du sex senast? 2 veckor sen typ.
Haft sex på offentlig plats? Ja (a)
Kollat porrfilm? Vem har inte?
Haft trekant? Nej.
Haft sex på öppen plats? Ja
Blivit påkommen när du haft sex? Jaaa.
Haft sex i en bil? Yes.
Ångrat att du haft sex med någon? Jupp.
Har du tagit någons oskuld? Ja.
Har / haft kk? Japp.
Haft sex med någons bror / syster? Ja.
Varit med någon som är äldre än dig? Yes.
Varit med någon som är yngre än dig? Yes.


One piece är så jääävlaa fula!

Asså jag fattar verkligen inte hur folk kan gå runt ute med dom här One piece?! Visst dom kanske är sköna men dom är ju fan inte snygga asså. Dom dissas verkligen för mig, skulle aldrig själv kunna ha en sån men men tur att alla tycker olika!



Men vad tycker ni?
Är dom verkligen så snygga?

Tack John för att du...

fått mig att bli helt jävla beroende av låten!


Vattenkrig!

Kan berätta lite om vad jag gjort idag. Vaknade vid 12.30 och var bakis inte skönt! Iallafall har inte gjort ett skit på dagen typ bara tagit det lugnt. Vid 16.00 så började jag fixa mig och sen åkte vi till farmor och farfar och käkade, mina kusiner kom också dit så det var mys. Vi hade vattenkrig hahah! Vid 20.00 så åkte vi hem och då släppte dom av mig vid Issa och satt ute med henne till typ 21.20 vi gjorde inte så mycket satt ute och snackade skit mest!


www.carolinestrom.webblogg.se

Sheeeenaa,
Jag har tidigare haft en blogg hära men har bloggat nu ett tag på devote men är nu iallafall tillbaka hära. Jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska bogga eller inte men ska iallafall ha kvar den här bloggen nu. Kan iallafall berätta lite om mig själv. Mitt namn är Caroline är 18 bast men fyller 19 i september. Bor tillsammans med min mamma och pappa, men har även en bror på 21 år men han har flyttat hemifrån. Den 1 juni tog jag studenten så jag är alltså arbetslös! Men jag försöker att hitta ett jobb. På min fritid är jag mest med vännerna. Ahh det var väll allt men om ni har frågor så är det bara att fråga :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0