Hemma kära bloggläsare

I fredags så åkte jag med mamma och pappa till min farmor och farfars land som ligger på Singö vid Grisslehamn, hade egentligen inte tänkt följa med men det kan vara skönt att komma bort bara några dagar. Vi kom dit vid 17.00 och då käkade vi sen gick vi på promenad. Vi spelade även skip-bo på kvällen haha har till och med lärt farmor och farfar det xD men dom tyckte det var kul så det var väll bra heheh.

Igår så åkte vi in till Grisslehamn och gick runt, käkade lunch och hade det mysigt. Sen på kvällen spelade vi skip-bo igen haha. Idag vaknade jag vid 11 tiden och fick äta fukost helt ensam :( buhuu. Eftersom dom andra var ute och cyklade och jag orkade inte följa med så jag får väll skylla mig lite själv höhöh.


Staaandard.

Efter jag hade käkat så spelade jag, mamma och pappa lite kort sen messade Issa och frågade om jag ville ses, så jag gick ut med henne och vi gick först till centrum och var ute lite sen gick vi hem till henne och skulle egentligen kolla på skräckfilm men det blev big mama 3an och har inte sätt ettan eller tvåan men måste lätt se dom hahah den var fett rolig! Efter vi hade kollat klart på den så gick vi ut och snackade lite och nu har jag precis kommit hem.



Godnatt bloggen,
Hörs imorgon <3


Wayne's coffee we löve

Käkade för en stund sen. Har varit ute med bästavän och vi åkte till Wayne's coffee och tog en is latte och satt ute och snackade, skrattade och hade det mysigt som vi iförsig alltid har, det är det som är så bra med oss vi tjaffsar eller bråkar aldrig och det är så det ska va, eller? :) Vi satt där i 3 timmar ungefär haha men tiden går snabbt när man har roligt.


Inte varje dag morgonen är så här

Vid 11 tiden gick jag hem till mormor och fick god lunch där, det blev sallad med gravad lax höhö nyttigt värre. Vi satt och snackade och sen åt vi efterrätt haha efterätt efter lunchen lixom vem gör det? Men vi bestämde oss för att gå ner och bada men jag har verkligen blivit en badkruka! Har inte badat en ända gång iår men det är ju så kallt så jag klarar fan inte av det, illa. Det blev inget badande för mig idag heller!

Sitter nu iallafall i soffan med mamma och kollar på tv, ska väll alldelles strax gå och byta kläder och sen möta bästavänen angus för att ha lite mysigt :)


Time to sleep !!!

Nu är jag hemma och ska alldelles strax gå och lägga mig i sängen ska kolla tv tror jag men borde egentligen sova, det är ju en dag imorgon också och ska faktiskt upp tidigt eller aah ska upp vid halv 11 men det är tidigt för mig höhö. Men kan lägga in lite bilder från min kväll, det blev en mysig kväll :)



Godnatt bloggen <3
Pusss / Eran Cmc

Alltid lika roligt med fulla folk

Sitter hemma hos Issa nu och skriver på hennes lilla data samtidigt som vi kollar på Johan falk och snyggingen Joel Kinaman. Samtidigt som hennes fulla bror står i köket och ska göra kyckling och sjunger lite för sig själv haha.

Kom hit vid 7 tiden och då satte vi oss och spelade kort sen gick vi hem till mig och hämtade skipbo sen tillbaka till Issa och fortsatte spela haha geeakar på kort asså. Eftet der städa vi i hennes rum haha städkärringar men det blev faktiskt fint, iallafall om man tänker på hur det såg ut innan haha. Ska väll strax röra mig hem, det är ju faktiskt en dag imorgon också eller ska man säga idag? höhöh.


BRAAANDYYY!


FULLT ÖS ARBETSLÖS !!!!

Aah som ni kanske fattar så är jag arbetslös nu, jag ringde Jula idag och dom sa att jag inte kommer få några mer tider och att dom kommer typ avsluta mig bara för att det tog för lång tid för mig att lära mig kassan men come on? Jag fick tre och inte ens tre hela dagar på mig allt som allt var det 11 timmar! Och jag kan ju kassan nu :s Men fuck dom. Och inte ens kan dom öppna munnen och säga något till mig. Kommer aldrig gå in där och handla iallafall!



Inte min dag idag.

Har precis kommit ut ur duschen och nu har jag fönat mitt fina hår haha nej det är inte så fint faktiskt måste klippa det och har fått utväxt men det ska jag ändra på! Ska färga håret ljusbrunt med svarta slingor, är så trött på det svarta nu. Blir ju fan helt vit i ansiktet och har haft svart ett bra tag nu.

Idag vid halv 1 så cyklade jag och mamma till Kickan och var där och fikade, snackade och hade det mysigt. Jag var även ute med hennes söta hund och dom är hundvakt åt en annan hund och jag dooog när jag såg den, har bild på den men orkar inte lägga in den så ni får se den senare :)


Man borde kunna växa ner.

När jag var barn ville jag bli vuxen, man ville vara uppe sent, gå på krogen och ha egen lägenhet. Nu är jag vuxen och vill vara barn igen. När man var barn, livet var ju lättare då typ som ett plus ett lika med två, inga kärleks bråk eller tjafs med sina päron över pengar.

Nej nu ska jag ut och ta en cigg sen ska jag lägga mig i sängen och dö av värmen igen, och såklart kolla på en till film. Har fan bilvit beroende av film fast aah det har jag egentligen alltid varit.



Vila i frid

Tog föresten ut min näs pirercing igår eller aah den åkte ut sen gjorde det skit ont när jag skulle sätta in den igen så pass på den. Tycker det är skit fint med piercing i näsan men det syns faktist inte så mycket om jag ska vara ärlig så bryr mig inte så mycket plus att den gjorde skit ont!


kommer typ döööö

Aah jag kommer fan dö av den här värmen, vafan ska det vara varmt på kvällarna för? Okej om det är varmt ute men fan inte inne, kommer ju aldrig kunna sova. Inte för att jag ska sova nu men ändå hahaha. Fast egentligen ska man inte klaga kommer klaga på att det är för kallt på vintern, att man aldrig kan va nöjd.

Kom på nu att jag har glömt lägga upp bilder på det jag köpt. Var ju i kista igår och i stan för några dagar sen och fick med mig hem lite saker då så kan slänga upp det här!



Filmkväll med mig själv :) hehe

Har legat i sängen och kollat på film / tv nästan hela dagen. Nyss kollade jag iallafall klart på Narnia, både tvåan och trean så har alltså kollat på film i ungefär 6 timmar och det är bara dom två haha. Men dom var faktiskt jävligt bra, lika bra som ettan och brukar alltid tycka att ettan är bäst men så var det inte :)

Har inte gjort så mycket annat idag eller aah har damsugit mitt rum och hela undervåningen, heheh duktig eller? Mamma och pappa blev iallafall glada så då är jag nöjd :)


Trött chey

Nej nu ska jag faktiskt gå och ta bort sminet och borsta tänderna och sen hoppa i säng och kolla på någon film. Men frågan är bara vilken? Vet inte om jag ska se Step up eller I am number four. Kan verkligen rekomendera Step up som är en sjuuukt bra film och den blir ännu bättre om man gillar dans!



Hörs imorgon bloggläsare,
Godnatt <3

Skrattsjuka eller? hahah

Idag vid 15 tiden åkte jag och John till kista, skulle lämna in cv och lämande till 5 stycken hehe, måste ju ha ett nytt jobb. Och jag fick med mig hem en tröja och ett par leggings också men lägger upp bild på det imorgon :) Efter det vid halv 6 tiden så åkte vi till Ekmyran och käkade pizza och måste säga att deras pizzor dööödaar haha dom är så jävla stora, åt bara halva (a)

Och nu kom jag precis hem har varit ute med min bästavän Angelica och hahaha shit asså vi är så sjuka men det är det jag gillar med oss, kan lixom prata om allt och skrattar hela tiden, och det är ju så det ska va, eller? :)


GRATTIS JOHN PÅ 20 ÅRS DAGEN!

Igår var jag hos Joel med Issa, Javis, John, Elin och Erik. Var bjuden på middag där och det blev spagetti med köttfärssås fyfan vad mätt jag blev typ matkoma haha. När vi hade käkat kollade vi på tv och sen spelade vi skip-bo hehe ovanlitgt va? Nej inte direkt. Kom hem vid 00.45 och somnade vid 03.30.

Idag vaknade jag vid 12.30 och har inte gjort ett skit sen jag vaknade bara spelat lite spel hehe geeeeeaaaak! Men idag fyller iallafall min vän John 20 år så stort grattis till dig :D


GRATTIS PÅ 22 ÅRSDAGEN BROR!


Stay inside kids

Har varit ute och cyklat med mamma och pappa, var riktigt skönt faktist fast jävligt varmt det är så kvaft ute. Men vi cyklade till Ikea och jag fick med mig en dvd hylla därifrån, fikade också dära men jag tog en macka och en latte hehe!

Efter det cyklade jag och mamma till jakan centrum och pappa cyklade hem och då fick jag med mig hem en bh, trosor och foundation :) Lägger in bild på bh:n i ett annat inlägg lite senare.


Mobilbloggar



Som jag skrev på rubriken så är det här första gången jag bloggar genom mobilen och det kommer säkert bli sta också tar sån jävla lång tid att logga in och shit. Sitter just nu iallafall ute med Bästavän och spelar kort, snackar och har det mysigt. Funderar på att gå hem snart är rätt seg asså.

Mot mormor! :))

Kanske det är dax att fixa sig snart eftersom jag ska till mormor om ungefär 45 minuter med mamma och pappa, min bror och hans fästmö kommer också och då kommer ju deras hund Spike också, åhh han är så söt. Blir så avundsjuk haha har velat haft hund ända sen jag va liten men mamma är allergisk, typiskt.


Dax att börja om från början då.

Jag ska verkligen försöka nu att hitta ett annat jobb. Kommer fan inte jobba kvar på Jula som jag jobbar nu. Dom säger att dom inte ens vet om dom har tider till mig och sen anställer dom ändå nya folk, är dom helt dumma i huvet eller? Blir bara så jävla förbannad.


What happened to us.

Duschade för en stund sen det var väldigt skönt, så jävla kvaft det är ute, nästan jobbigt asså! Men hellre det än regn och sånt så jag ska egentligen inte klaga.

Men igår var jag iallafall bjuden på middag hemma hos Joel, det var jag, Joel, Issa, John, Elin som är Joels syster och Elins kille Erik. Vi åt middag och det blev lassange som var jätte gott och efter det så spelade vi skip-bo haha så sjukt roligt kortspel men det gäller att tänka. Vi spelade till 04.00 och jag somnade vid 06.00 så är lite seg och trött just nu.


Ösmo är verkligen landet.

Idag vid 11 tiden så åkte jag, mamma och pappa först till hemköp och köpte tapetklister sen till farmor och farfar och fikade och hämtade ett kuver och till sist åkte vi hem till min bror och hans fästmö som bor i Ösmo typ 50 minuter från mig och dom bor verkligen på landet haha.

Men det var mysigt ändå. Vi åkte dit eftersom min bror behövde hjälp, dom ska nämligen tapetsera eller måla om så dom ville ha lite hjälp av pappa och jag hade ändå ingenting att göra idag och vädret har ju inte varit sådär jätte roligt.


When it all comes down to it, you do what you want to.

Har varit ute med bästavän som jag skrev att jag skulle träffa. Vi satt vid dagiset och drack lite cider haha luffare men vi har iallafall alltid roligt när vi är med varandra så det är huvudsaken, eller? :) Var väldigt skönt att bara ta det lugnt efter en hel dag i stan, mina fötter behöver vila höhö.


Hair makeover?

Funderar starkt på att färga håret ljusbrunt med svarta slingor, vad tror ni? Skulle inte det vara snyggt? Och det var faktiskt Joel som kom med den iden haha men tycker det låter grymt snyggt :) Är så trött på mitt svarta nu, blir ju fan helt vit i ansiktet och har haft det ett bra tag nu.


Mina fötter är döda.

Har varit i stan sen 12 tiden ungefär och nu är mina fötter helt döda men det var varit en riktigt mysig dag med mamma och pappa :) vi gick runt och kollade, satte oss på strandvägen och tog en cider och käkade tacos med ost mums. Vi gick lite till och vid 17 så gick vi och käkade och jag tog en calzone.

Fick med mig hem ett par skor också men orkar inte ta kort på dom, kan kanske slänga upp dom senare. Ska snart ut med bästavän och dricka lite gott tror jag hehehe.





Vissa killar vill förändra hela dig, men den rätta killen vill förändra en sak - ditt efternamn.

Idag vid 13.00 så gick jag ut och solade, riktigt skönt men molnen är verkligen skit irriterande. Ena sekunden är det skit varmt och andra sekunden kommer dom jävlarna. Men det var skönt ändå! Efter det hoppade jag in och duschade av mig.

Vid 5 tiden så åkte jag till Jakan och träffade Issa och Joel och vi gick och käkade på kina resturangen, muums älskar kina och thai mat. Sen gick vi runt i centrum och jag köpte med mig hem ett par örhängen, vanliga ringa guldiga. Och Joel köpte skipbo ett jävla kortspel som vi inte fattade någonting av haha fast det var roligt ändå. Fick även lite tröjor av Joels syster :)



Gullungar. <3

Hahahahah jag dööööör!


Något måste ha gått fel, för jag har fått frispel.

Idag vid 11.00 så åkte jag, mamma och pappa till Västerås. Vi gick och kollade på något mässingsbruk som inte var sådär jätte roligt men efter det fikade vi fått ett jätte fint väder, fast det skulle iförsig vara ännu finare om det inte hade regnat. Piss väder det har varit idag alltså! Men efter det åkte vi till Västerås centrum typ och kollade lite kläder och jag fick med mig hem ett par höga shorts, äntligeeen!


Pappa har blivit gangsteR


Loose your own problems before you listen to others.

Käkade för ungefär en och en halv timme sen, har legat i soffan tills nu och kollat på tv och hållt på att soman tio tusen gånger fan så trött man kan vara. Och har ändå inte gjort något speciellt jobbigt idag haha. Men då kanske man inte somnar så sent ikväll iallafall.

Skulle egentligen ha gått ut med John ikväll men orkar fan inte det och det började typ regna nu så typiskt. Så det blir en hemma kväll för mig istället, kanse ska sätta på någon film.


Min fredag i bilder


Jag ger inte upp för det jag saknar utan lever för vad jag har.

Det blev inget Landet idag eftersom mamma var magsjuk och farmor och farfar skulle ändå åka hem typ idag och det är deras landställe men vi får ju också åka dit men det blev inte av. Nu har pappa också börjar känna sig dålig, hoppas fan inte att dm smittar mig.

Har varit i jakan med bästavän
sen 14 tiden ungefär, vi gick runt och kollade på kläder och lite smått. Sen satte vi oss ute och drack en coola, så jävla varmt väder det är ute men det är skönt det. Älskar stockholms sommar fast bara när det är sol förstås och det är ju inte ofta.



It will cost you nothing to dream.



Stackars mamma som blivit magsjuk,
så får se om det blir något landet imorgon! Gick ner till handlarn och köpte cola till henne, aftonbladet och klick tidningen till mig själv. Så satte mig i soffan och började läsa men det stod inte direkt något roligt som det brukar göra, men det är väll alltid roligt att läsa skvaller, inte sant?

Ska nog sätta mig ute och läsa, i det vackra vädret kan man inte skriva eftersom det knappt är någon sol ute men det är varmt iallafall och det bra det iallafall. Men först ska jag ta något att äta. Är hungrig men ändå inte. Konstigt det däära.

I swore I'd never fall again, but this don't even feel like falling

Vad som händer idag har jag ingen jävla aning om. Kanske bara vara hemma och ta det lugnt nu på dagen. Det får nog bli så, men ikväll ska jag med till Fidde med bästavän Angelica och dricka lite gott, bara ha det mysigt och säkert kommer det bli ett och annat kortspel.

Mamma och pappa snackar om att åka till landet imorgon som ligger på Singö och jag vill gärna följa med. Mamma vill helst åka på måndag men eftersom jag inte vet när jag ska jobba nästa vecka så passar det bättre för mig om vi åker imorgon. Ska bli jävligt skönt att komma bort även fast vi bara ska vara där en natt.


You can not miss something you have not experienced



Kolla vilken underbart söt hund min bror och hans blivande fru har skaffat sig, asså dom är förlovade därför skriver jag " blivande fru " haha.
Men det är iallafall en amstaff pitbull om dom stavas så? Gillar egentligen inte dom hundarna men den här var riktgt söt och busig fast ändå jävligt lat haha men den är ju faktiskt bara valp än så länge bara några veckor gamal. Fick många pussar i ansiktet!

Loneliness is a nice place to visit, but a bad place to stop.



Jobbade från 09.00 till 18.00 idag,
det gick bra förutom en sak blev jääävligt föbannad då faktistk men det gick bra förutom det haha råka skirva de två gånger men iallafall pallar inte ta upp det här, seeeg personal bara.

Efter jobbet kom min kära bror och hämtade mig hehe gulligt av han faktiskt. Vi åkte hem då och käkade och hans blivande fru haha eller nått vad där också :)

Vid 19.30 så mötte jag bästavänen Angelica
och vi gick till centrum och satte oss där och snackade sen gick vi till ett dagis och sen cyklade vi till donken hahah tjuuuvaar! Och efter det gick vi hem, blev en lugn men skön kväll!

You don't need this world to come alive,, You need to come alive in this world



Morgonrocken är på och med en handduk i håret så sitter jag här och har precis duschat. Jävligt skönt faktiskt att svalka av sig. Men blir alltid så grymt trött efter jag duschat.

Har inte gjort ett skit sen jag skrev sist typ, bara läst lite ur en bok som mamma låna av min kusins mamma, en bra bok faktiskt har inte läst så mycket men den verkar helt okej, jag som lixom aldrig läser förutom när jag är utomlands. Den heter iallafall Storlek 37 om ni undrar.

Nothing is so good that it can not be made better.



Inte bloggat på några dagar nu
men har varken tid eller lust faktiskt för att blogga! Börjar faktiskt tröttna på bloggen lite grann, det händer lixom inte ett jävla shit i mitt liv just nu. Väldigt boring.

Jobbade igår och i tisdags.
skulle ha jobbat idag också men jag mådde inge bra idag men ska jobba imorgon, från 9 - 18 skönt att inte sluta 20 på en freedaaag. Känns faktiskt bättre på jobbet nu men tror fortfarande jag ska söka nytt jobb, men ska vänta till augusti tror jag.

Vaknade vid 12.00 idag
men låg kvar i sängen i en halv timme typ. Sen käkade jag frukost och tills nu har jag legat i soffan och kollat på tv, najs faktiskt.


So fucking beautiful


Some good songs




Vart hittar man?

Någon av er bloggläsare som vet vart man hittar höga shorts?


Tatueringsdax?

Jag har bestämt mig nu vad jag ska tatuera så nu får jag väll bara vänta tills jag får cash! Har mer tatueringar som jag ska tatuera men dom kommer jag inte säga hära, hehe hemliiiis! Men jag vill iallafall ha den här tatueringen fast men den andra blomman jag också lagt upp.



Vad tycker ni själva om dom här?
Visst är dom fina?

Chrystina sayers<3



Det är knas, bror det är knas.

Vaknade vid 11.30 idag. Käkade då frukost sen skulle jag skriva ut cv eftersom jag vill ha ett nytt jobb, pallar fan inte med att jobba på Jula, inga raster förutom lunchraster, min kropp dör och jag får inget schema så vet inte vilka dagar jag ska jobba så jag passar på det! Men det gick iallafall inte att skriva ut eftersom våran skrivare är fuckad!


Jag älskar er, <3

Idag kommer mina älskade föräldrar hem. Dom har varit i Skåne en vecka, alltså sen förra lördagen. Och jag ångrar gaaalet mycket att jag inte följde med dom, ångest asså! Men dom har sagt att vi tre ska hitta på något! Men det har varit galet ensamt här hemma nu eftersom min bror inte bor hemma så har varit helt ensam!


Before you talk about my life, Look at your own.



V
aknade vid 12.30 idag och då gick jag ut och solade och har solat till 14.00 ungefär och jag har fått fääärg :o hahha helt sjukt! Men jag har ju faktiskt fuskat lite, solade med oliv olja men men färg som färg!



Hahahah vladde!


Bänken bänken bänken

Heeeejsaan,
Kom precis hem. Jag och John gick och käkade på en resturang / uteservering och jag åt en barnmeny haha en 90 grammare eller hur det stavas! Efter det tog jag en bacardi och sen åkte jag till Kallhäll. Då mötte jag Angelica och vi gick till pubben och tog en öl sen stod vi ute och snackade :)


hemma hos jooohn :))

Shuuuue,
Sitter hemma hos John och lyssnar på tuung musik medans han spelar piano :) hehe. Och hans bror försöker visa sina muskler hahah spännis! Kom hit vid 15.00 och då gick vi till centrum och jag köpte oliv olja, ett nagelack och sol glasögon :) efter det gick vi till dagiset och snackade och nu har vi varit hemma hos John och tagit det lugnt!


Mot landet

Nu ska jag till Bålsta och träffa den här typen!

Tillbaka till blogg.se

Halllooojj,
Har inte bloggat hära på ett bra tag eftersom jag har bloggat på nattstad men nu är jag tillbaka hära igen! Gillar faktiskt den här blogg sidan bättre så nu tror jag att jag stannar på den hära :) Har iallafall inte gjort så väldigt mycket sen jag skrev senast hära! Jobbat lite, varit med vännerna och inte så mycket mer!


SE YOU THEEEREE !!!

HAR BYTT BLOGG TILL NATTSTAD, SÅ KOLLA IN MIG OCH FÖLJ MIN BLOGG DÄR ISTÄLLET!

http://www.nattstad.se/carolinestrom

// Puuuussssar, <3

RSS 2.0